BLACK FRIDAY SUPERDEAL! 5 Cursussen voor de prijs van 1

Ontdek in de Succespad-Methode precies hoe ik je binnen 1-2 dagen moeiteloos nieuwe bekende popsongs leer spelen zonder noten en ik je ontzettend veel plezier geef in het oefenen.

Ik snap als geen ander hoe moeilijk het is om als beginner dat ene leuke liedje te vinden in die mega grote vijver op YouTube. Je raakt radeloos, ongemotiveerd en ziet door de bomen het bos niet meer. Mijn Piano-Succespad-Methode zorgt voor een gericht pad afgestemd op jouw niveau. Zo raak je de weg nooit meer kwijt en speel je meteen al de leukste liedjes.
Ik leer je vaardigheden die voor mij al ruim 30 jaar jaar werken, ongeacht je leeftijd, voorkennis of gebrek aan talent. Dit systeem is robuust, voelt persoonlijk en staat los van alle trends en toestanden.

Ik doe niet aan verplichte saaie liedjes, stoffige muziektheorie, loze beloftes zoals ‘piano leren in 1 week’ en beperk me niet tot 1 muziekgenre.

Mijn pianolessen zijn motiverend, geven concrete resultaten en leveren mega veel speelplezier en voldoening op. In deze methode deel ik de magie achter het geheim waarom sommigen moeiteloos mooi spelen in plaats van vroegtijdig afhaken. Je kunt altijd terecht voor vragen.
Je ontvangt direct je inloggegevens per mail om binnen 5 minuten te starten.

BLACK FRIDAY SUPERDEAL! 5 Cursussen voor de prijs van 1

Messica van Veen-Kreleger

"De video's zijn overduidelijk en hij legt het heel rustig en geduldig uit. Het enige wat je eigenlijk moet doen is zelf achter die piano te gaan zitten en het doen zoals het voorbeeld. Ik heb twee eerdere cursussen gedaan bij andere aanbieders maar René steekt er met kop en schouders bovenuit. Het is bijna verslavend zo graag wil je weer oefenen en dan komt volgens mij door zijn manier van lesgeven"

Els vandenbergen

"Via pianoles van René eindelijk mijn ultieme droom aan het realiseren. Na één maand met de cursus bezig te zijn, sta ik versteld wat er al allemaal uit mijn piano klinkt ? Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd. De oefenliedjes zijn zeer plezant om na te spelen. Van René krijg je ook duidelijke feedback/tips/begeleiding. Ik ga er dan ook met héél veel plezier mee door!"

Lieven Thyssen

"Hallo Rene, het is een verslaving geworden dat bijna alles moet wijken! Wat mij eerst zo ingewikkeld leek wordt alle dagen eenvoudiger. Het fijne is dat ik reeds verschillende liedjes speel zonder erbij na te denken. Rene, ik wil je danken want dankzij jouw manier van lesgeven is er voor mij een droom die ik jaren koesterde een werkelijkheid geworden waar ik alle dagen van geniet en steeds betere resultaten behaal. P.S. de beste investering van mijn leven!!!"

Mieke Bakker

“Ik sta er versteld van hoeveel ik in 2,5 maand tijd heb bijgeleerd en hoeveel liedjes ik al kan spelen, waarvan ik dacht dat die voorlopig niet binnen mijn bereik zouden liggen.”